Opskrifter

Kirstens ørredfad - Til 6 personer

Ingredienser
  • 800-1000 g ørredfilet, skind- og benfri
  • 250 g bacon
  • 4 store gulerødder
  • 3-4 porre
  • evt. 2 dl rødvin

Tilberedningstid

55 minutter

Kogetid / Stegetid

40 minutter

Tilberedningen
  1. Ørredfileten lægges i smurt fad og drysses med salt og peber
  2. Bacon vendes på varm pande, må ikke stege
  3. Gulerødder rives over fisken eller skæres julienne, porrer snittes i tynde strimler henover fisken
  4. Læg bacon over og hæld fedtstoffet over
  5. Tilsæt 2 dl hvidvin
  6. Fadet dækkes med folie og sættes i ovnen 30 min. ved 180º C
  7. Folien tages af og retten steges videre i 10 min.
Tilbehør

Kogte kartofler

Tips

Kan tilberedes i Römertopf


Flere opskrifter her